• JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: [ROOT]/plogger/plog-content/thumbs/20071215
Attentie
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: plogger/plog-content/thumbs/20071215

MyGuide makkelijk langs Landstede

Darnell Wilson - © Michael RosaMyGuide Amsterdam pakte zaterdag gemakkelijk de overwinning tegen Landstede Zwolle. In Sporthallen Zuid werdt met 70-51 gewonnen van de nummer 9 waardoor Amsterdam weer eerste staat samen met EiffelTowers (red. Inmiddels heeft EiffelTowers een wedstrijd meer gespeelt en gewonnen dus die staan alleen aan kop.)

Tegen Zwolle waren Peter van Paassen en Teddy Gipson de uitblinkers. Teddy Gipson scoorde 20 punten en Man-of-the-Match Peter van Paassen pakte 15 rebounds en maakte 18 punten. Topscorer van Zwolle werdt Darnell Wilson met 15 punten.

Vanaf het begin nam MyGuide de voorsprong en gaf deze niet meer uit handen. Na het eerste kwart stond het 23-8 voor de Amsterdammers en in het tweede kwart stond het zelfs even 24 punten voor met een stand van 34-10. Het tweede kwart ging verder gelijk op en werdt met 16-16 afgesloten waardoor de voorsprong van Amsterdam op 15 punten bleef staan.

In de tweede helft breide Amsterdam de voorsprong uit naar 19 punten door het derde kwart met 18-15 en het vierde kwart met 13-12 te winnen wat de einduitslag op 70-51 bracht.

Zaterdag speelt Amsterdam de volgende thuiswedstrijd in Haarlem tijdens de Amsterdam Haarlem Basketball Week tegen de Den Helder Seals.